Fidante

Belastingadviseurs

Fiscaal-juridische advisering bij echtscheiding

Een echtscheiding brengt voor de betrokkenen veel emoties met zich mee.
Ook heeft u vele juridische, financiële en fiscale zaken te regelen.

Wij zijn van mening dat u en uw partner voor de echtscheiding het beste samen een echtscheidingsmediator of familierechtadvocaat in de arm kunt nemen.
Hij/zij begeleidt u door het echtscheidingstraject. De fiscale kant van de echtscheiding mag daarbij niet worden vergeten.

Voor beide partners geldt dat met het juiste fiscale advies vooraf, u er voor zorgt dat u optimaal gebruik maakt van de aftrekmogelijkheden die de Belastingdienst u biedt. Tevens voorkomt u met het fiscale advies, dat u samen per ongeluk afspraken maakt die directe belastingheffing veroorzaken, zonder dat u of uw mediator of advocaat dat in de gaten hebben. Verder is het belangrijk dat u financieel goed zicht krijgt op uw netto-inkomen na de echtscheiding. Ook daarbij speelt de belastingheffing een belangrijke rol.

Overlegscheiding/mediation
VCPOnze senior belastingadviseur Ton van den Broek is persoonlijk gespecialiseerd in echtscheidingen en belastingen. Daarbij werkt hij nauw samen met echtscheidingsmediators en familierechtadvocaten. Hij zorgt er samen met u en uw partner voor, dat u beiden tijdens de echtscheiding en daarna fiscale en financiële duidelijkheid en rust krijgen. Ook is hij lid van de Vereniging van Collaborative Professionals. Op www.overlegscheiden.com vindt u meer informatie wat deze vorm van scheiden voor u kan betekenen.

Offertes bij echtscheiding

Fiscaal-juridische advisering

Voor als u zich in een echtscheiding bevindt en advies nodig heeft.

Vraag aan

Aangifte inkomstenbelasting

de Nederlandse aangifte inkomstenbelasting.


Vraag aan

Zoeken

Our website runs
over HTTPS.